Fluke Ibérica, S.L. - Comprobadores de cables de red

Fluke FN062

Comprobador de cable: amb test ràpid en un sol botó

Fotografia de Comprobador de cable

Fluke anuncia la disponibilitat del comprobador de cable VDV MicroMappe Pro amb una funció de test “Quick Check” en un sol botó, que redueix el temps d'instal·lació i el nombre de “segones proves” en simplificar l'ús d'aquesta eina i ajudar a disminuir el nombre d'errors.

La funció “Quick Check” executa un test ‘full wiremap’ per al cablejat de parell trenat que mostra el tipus de fallada (‘miswires’, ‘inversions’, ‘parells oberts’ i ‘cortocircuitados’), així com la distància a aquest error. Això contribueix a reduir el temps de la prova i accelera la localització i resolució de problemes quan la fallada ha estat detectat.

Gràcies a la facilitat d'ús i interpretació de “Quick Check”, cada unitat MicroMapper Pro pot ser emprada per un major rang de professionals que altres comprobadores similars.

MicroMapper Pro també elimina la necessitat d'adaptadors en testar cables de parell trenat i coaxials (F), estalviant temps amb transicions més ràpides entre les proves de cablejat de veu, dades i vídeo, i excloent les despeses associades al reemplaçament d'adaptadors perduts.

El comprobador inclou un generador de tons analògics que permet localitzar i aïllar parells de cablejat durant la instal·lació i evita la presència d'un generador de tons addicional en el kit d'eines de l'instal·lador.