Murcia Cards Solutions, S.L. (Inditar) - Lectors i terminals biomètrics

Indireader

Terminals i lectors: per a la lectura electrònica de proximitat, empremta digital, banda magnètica, codi de barres i codi QR

Fotografia de Terminals i lectors
Fitxen l'hora d'entrada i sortida i regulen els accessos a determinats despatxos, sales o llocs de treball durant torns de treball concrets. Es col·loquen en les parets, acoblats a les barreres o s'utilitzen terminals portàtils, connectats a la xarxa o autònoms.

Els dispositius de lectura capturen el codi identificatiu de les targetes o de l'empremta digital i ho envien al programari per a la seva interpretació. Un terminal funciona de manera independent després de configurar-ho amb un programari; és un lector amb capacitat de processó.

Ofereixen dos tipus de terminals o rellotges per fitxar que es distingeixen per la seva manera de funcionament: online (una vegada llegida la targeta s'envia la dada al PC en temps real; el programari interpreta els permisos d'accés a l'instant); offline (les dades d'accés estan emmagatzemats en la memòria del lector i es bolquen en bloc al PC; es treballa amb una "llista blanca" de permisos d'accés, que de tant en tant caldrà actualitzar).