Grau, Maquinària i Servei Integral, S.A. - Altres vehicles urbans

Grau Urbaplus TR1

Vehicles elèctrics per a serveis municipals: tractoras elèctriques per a serveis municipals

Fotografia de Vehicles elèctrics per a serveis municipals
Un vehicle totalment elèctric, concebut per poder realitzar de forma efectiva i ràpida tot tipus de treballs relacionats amb el transport i els serveis.

El xassís que actua a manera de tractora, està fabricat per ‘Goupil’, les modificacions i equipaments estan dissenyats i construïts a Espanya. Vehicle ecològic i compacte, d'ús preferentment urbà, que no contamina ni emet sorolls; és un vehicle totalment net. És potent i té l'autonomia necessària, per poder realitzar i desenvolupar els treballs pels quals ha estat dissenyat d'una forma convincent i continuada. El manteniment es redueix a poc més que el desgast dels pneumàtics i les pastilles de fre.

Tractora elèctrica compacta Urbaplus TR1, preparada per intercanviar semiremolques. Xassís original ‘Goup il’ equipat amb bateries de tracció de plom obert de 240 Ah. Pneumàtics 1SSR 13C. Té una bateria més potent que la Urbaplus TR0, unes rodes més amples i un equip elèctric integrat amb aigua a alta pressió, amb pistola, llança manguerade 15 m. dipòsit i una perxa giratòria.

Les mesures de la tractora elèctrica són: ample 1,10 x alt 2,00 x llarg 3,00 m.

Té un sobre xassís adaptat amb una base a manera de suport per al muntatge d'una ‘cinquena roda’ homologada.

Sistema d'enganxi ultra ràpid que consta d'un mecanisme "klng pln" suspès mitjançant un conjunt mecànic i un coll de cigne"',amb el fre d'inèrcia i el fre d'estacionament incorporats en el propi conjunt de l'enganxi. Cofre estanco d'1,0 x 0,56 x 0,59 i 200 l per a útils i eines.