Genebre, S.A. - Vàlvules de membrana o diafragma

Genebre

Vàlvules pneumàtiques de dues vies modulantes: vària el cabal del fluid de control que modifica al seu torn el valor de la variable mesura

Fotografia de Vàlvules pneumàtiques de dues vies modulantes
La vàlvula de control juga un paper molt important en el bucle de regulació, en el control automàtic dels processos industrials.

Realitza la funció de variar el cabal del fluid de control que modifica al seu torn el valor de la variable mesura, comportant-se com un orifici d'àrea contínuament variable. Dins del bucle de control té tanta importància com l'element primari, el transmissor i el controlador. L'obturador és qui realitza la funció de control del pas del fluid i actua en l'adreça del seu propi eix.

Obturador isoporcentual: en l'obturador amb característica isoporcentual cada increment de carrera de l'obturador produeix un canvi en el cabal que és proporcional al cabal que fluïa abans de la variació.

S'utilitzen vàlvules amb obturadores Isoporcentuales para:

- Processos ràpids.

- Quan la dinàmica del sistema no es coneix molt bé.

- Quan es requereix alt rang de control (rangeability)* *La ‘rangeability’ o camp de control de cabal que la vàlvula és capaç de regular mantenint la corba característica inherent.

Vàlvula de globus és una vàlvula la construcció de la qual es distingeix pel control del flux mitjançant un moviment lineal.

Vàlvula de simple seient i 2 vies. Les vàlvules de simple seient precisen d'un actuador de major grandària perquè l'obturador tancament en contra de la pressió diferencial del procés. El tancament estanco s'aconsegueix amb obturadores proveïts d'un seient de PPL (304+PPL).

Vàlvules de control normalment tancades (simple efecte, tornada amb molls). Accionament: pneumàtic (aire/obre).

Característiques:

- Material del cos: ASTM A216 WCB

- Connexió: bridas DIN 2543 (PN16)

- Limiti de pressió: Aigua 16 bar a 120 ºC

- Vapor 13 bar a 200 ºC

- Temperatura de Treball -20 ºC / + 250 ºC

Característiques de l'actuador:

- Tipus a diafragma.

- Màxima pressió d'alimentació: 6 bar

- Senyal d'entrada de control: 3 -15 psi

- Opcional: comando 4-20 dt. amb posicionador electro-pneumàtic.

- Estanqueïtat: DIN EN 1349 Classe VI.