Genebre, S.A. - Vàlvules de papallona

2104

Vàlvula de papallona: per a la indústria petroquímica

Fotografia de Vàlvula de papallona

La vàlvula de papallona Genebre 2104 tipus Wafer Inoxidable està dissenyada per poder cobrir bàsicament les necessitats de la indústria petroquímica, on el mitjà és altament corrosiu, així com en cisternes per al transport de productes químics i en ambients on es requereixin materials amb alta protecció exterior (ambients salins, altes temperatures externes, etcètera).

Està preparada per automatitzar-se en qualsevol moment, de forma senzilla i còmoda. En manera manual, la maneta està construïda totalment en acer inoxidable i disposa de gallet multiposición. El disseny de cos en dues parts facilita notablement el manteniment o reparació de la mateixa. El seient és de PTFE amb base en EPDM, la qual cosa garanteix un parell de maniobra, sota fins i tot en grans diàmetres. Aquesta vàlvula està a més ideada amb orelles de centraje per poder instal·lar-se de forma fàcil entre bridas DIN PN 10 / 16 i ANSI 150 (tipus Wafer), complint amb la norma DIN 3202 K1.

Aquest actuador s'ha elaborat de conformitat amb les últimes especificacions: ISO5211, DIN 3337 i Namur per possibilitar l'intercanvi de productes i un fàcil muntatge d'electrovàlvules, interruptors finals de carrera i altres accessoris.