Gardena - Altres articles de la llar

Gardena XL

Tisores multiús: per a la casa o el jardí

Fotografia de Tisores multiús
Tots necessiten tisores per a les tasques del dia a dia: per tallar un embalatge, preparar un regal, confeccionar un ram de flors del jardí o simplement, per tallar un fil. La millor opció és utilitzar tisores fàcilment manejables que puguin ajudar per a qualsevol cosa. Les tisores multiús Gardena són ideals per a la casa o el jardí. I per a algunes activitats que necessiten un tall precís, les tisores multiusos XL Gardena són l'eina perfecta.

Les tisores multiús Gardena són còmodes i fàcils d'utilitzar. Les seves fulles d'acer inoxidable de qualitat superior amb revestiment especial són perfectes per tallar qualsevol cosa a la casa o jardí. Les seves fulles de 180 mil·límetres de llarg són resistents i robustes.

Les tisores multiús XL Gardena són de 210 mil·límetres de llarg. L'alta qualitat de les seves fulles d'acer inoxidable, són ideals per a un tall precís i exacte. Aquestes afilades tisores tallen el paper, el paper pintat, el cuir, tèxtils i moltes més coses: són l'eina perfecta per als afeccionats a l'artesania a casa.

Les dues tisores multiús Gardena convenen tant als destres com als esquerrans. Amb el seu disseny ergonòmic i la seva còmoda empunyadura amb components tous, l'agarri és agradable i segur. Són aptes per al rentavaixella, i tenen una garantia de 25 anys.