Gardena - Tisores tallagespa

Tisores cortacésped i recortasetos: amb bateries d'ió liti, potents i sempre llestes per usar

Fotografia de Tisores cortacésped i recortasetos
Gardena presenta una gamma de tisores cortacésped i recortasetos amb accu, que torna a establir nous estàndards, aquesta vegada dirigits a l'acabat de les vores de la gespa i al tall exacte dels contorns de tanques i petits arbustos. L'última tecnologia en bateries i recarrega, una perfecta comoditat de maneig, una alta funcionalitat i la major seguretat, caracteritzen la línia.

Per a cada requeriment existeix el model adequat Gardena, a través de les seves gammes Classic o Comfort. Així mateix, per a una total flexibilitat, la gamma ofereix tant productes independents com kits complets, incloent dos productes, i fins i tot un mànec telescòpic, absolutament pràctic i compatible amb totes les tisores, que facilita l'accés a les plantes baixes, o a les branques més altes de les tanques.

La gamma de tisores cortacésped i recortasetos amb accu, amb el seu disseny perfectament ergonòmic, està proveïda de bateries d'ió liti, potents i sempre llestes per usar i de fàcil manteniment. Un display LED ofereix contínua informació sobre el seu nivell de càrrega, i es poden recarregar en qualsevol moment, amb un temps de càrrega molt curt.