Casli, S.A. - Vehícles i equips llevaneu

Meyer SV 9.5

Tascons quitanieves: per a vehicles mitjans

Fotografia de Tascons quitanieves
Tascó quitanieves transformable construïda en acer per a vehicles mitjans i tractors.

Sistema de seguretat està compost per dos jocs de molls connectats cadascun amb un ressort que fan que les fulles rascadoras basculin cap a enrere en cas de xoc contra algun obstacle.

Sistema d'elevació mitjançant centraleta electrohidráulica, alimentada per la bateria del camió. Inclou llums “Night Saber” i coberta de cautxú sobre centraleta.

Comandament a distància pistol grip amb sistema mans lliures (HFP) que permet a l'operari llevar neu tant marxa enrere (sortida de garatge) com a marxa avanci, baixant i pujant la fulla de forma automàtica seleccionant la modalitat de treball desitjada.

Disposa d'un sistema d'acte diagnòstic mitjançant llums de colors que identifica de forma ràpida i senzilla el problema elèctric que afecta al funcionament de la fulla.

Tenint en compte les dimensions i les amplàries de treball el tascó SV 9.5 és la combinació perfecta entre elles i el seu pes total de 426 kg, amb el que s'aconsegueix un estalvi important de pes que redunda en menys pes en l'eix davanter del vehicle.

Característiques:

- Ample total: 2,93 m.

- Ample de neteja total: 2,75 m.

- Altura: 0,77 m.

- Pes aprox: 426 kg.

- Grossor de xapa de la làmina quitanieves: 3,4 mm.

- Nº de reforços posteriors: 4.

- Nº de molls d'absorció d'impactes: 4.

- Dimensions de rascadora: 1,27 x 15,2 cm.

- Carrera dels cilindres d'orientació: 4 x 30,5 cm.