Procontrol, S.L. - Equips per al tractament d'aigües residuals

Sistemes de control d'abocaments: semiautomàtics

Fotografia de Sistemes de control d'abocaments
L'equip de control d'abocaments d'Procontrol consisteix en un sistema de control per a la presa de mostres semiautomàtica, amb la finalitat de determinar la qualitat i quantitat dels abocaments realitzats.

L'equip està dissenyat per a ser instal lat de manera que tots els abocaments de l'empresa circulin a través seu, impedint la seva manipulació o sabotatge. D'aquesta manera s'aconsegueix el control de tots els abocaments de l'empresa, permetent fixar de manera precisa, els cànons d'abocaments a clavegueram o depuradora, així com tenir una informació real de quins són aquests abocaments, de manera que l'empresari pot ajustar al màxim, tècnica i econòmicament, els seus processos de fabricació.

Procontrol va aplicar amb èxit aquest sistema per a les empreses del Gremi de Blanquers d'Igualada, complint àmpliament els objectius marcats de: aplicar uns cànons als blanquers en funció de la càrrega dels seus abocaments i, assessorar i contribuir en la millora dels seus processos de fabricació . Es tracta d'un equip compacte de mesures aproximades 3100x1200x700 mm. dissenyat per a ser ubicat en el punt final d'abocament de l'empresa.