Talleres Sobrino (Distribución) - Sembradores par a la sembra directa

Monosem NX

Sembradoras de sembra directa: capaços de treballar en condicions difícils i sembres simplificades

Fotografia de Sembradoras de sembra directa
La sembradora NX ha estat especialment desenvolupada per la sembra de mínim laboreo, la sembra directa i les condicions intensives d'utilització.

La concepció de l'element amb els seus rodaments reforçats i les seves peces de desgast intercanviables fan de la sembradora NX una sembradora de gran robustesa i de gran fiabilitat.

L'enterrament per doble disc i la força de penetració de l'element NX (fins a 250 kg per element) asseguren una perfecta regularitat de la profunditat de sembra sobre preparació convencional, simplificada, en sembra directa i també sota coberts vegetals.

Incorpora un xassís rígid i la peça mestra és una barra quadrada en acer de 180 x 180 mm. Sobre eta robusta barra es munten els elements. El pes important d'aquest xassís procura al conjunt una gran força de penetració, superior a la mitjana. El xassís comporta una sèrie de rodes motrius de gran diàmetre i forta secció (7,6 x 15) i a més, són regulables en altura per obtenir l'altura òptima de la sembra.

L'element NX, com la NG Plus, utilitza el principi de terraje amb doble disc i un sol punt de suport al sòl però la seva concepció és diferent per respondre a les tensions importants en les sembres sense laboreo.