AG-Group, S.L. - Sembradores pneumàtiques

Alpego AirSpeed AS1

Sembradoras combinades pneumàtiques: mantenen la profunditat de sembra constant

Fotografia de Sembradoras combinades pneumàtiques
Les sembradoras pneumàtiques AirSpeed AS1 d'Alpego tenen avanç de tremuja que redueixen el salt posterior. Compten amb el sistema elàstic d'amortització de l'arada Silent Block. Són molt versàtils ja que es poden connectar a la sembradora o al preparador proporcionant seguretat, velocitat i facilitat.

Concepte de la sembra despaja: reducció de les molèsties posteriors i els pesos, senzillesa mecànica i operativa i distribució homogènia i optimal en cada condició ambiental.

Es pot combinar amb la graderia modelo RG o amb la graderia modelo RH. De la sembra tradicional a la combinació: s'aconsegueix reducció del temps de treball, millor impacte ambiental i agronómico, menors consums, reducció rajo d'obra i contenció dels costos.

Amb el test de confrontació SMS es redueix un 20% de la llavor utilitzada; un prat homogeni; i la reducció de les herbes infectades.

Manté una profunditat de sembra constant amb el sistema de regulació i enganxi ràpid de la barra de sembra amb rotllo.

Elevada eficàcia operativa del sistema de dosatge amb l'aparell de distribució d'homogenea repartició de la llavor.

Opcionalment es pot equipar amb: discos petjada fila hidràulics, Tram Lines, exclusió hidràulica de la barra de sembra, discos hidràulics de pre-emergència, roda de goma per al control de la profunditat, extensió de la tremuja a 2.000 litres, i ordinador per a monitoratge de la sembra.