Daplast, S.L. (seating) - Graderies i tribunes

Daplast

Seients per a graderies: de més de 75 cm

Fotografia de Seients per a graderies
Per graderíos convencionals, de més de 75 cm, els seients amb respatller alt són la millor opció. Aquests seients, homologats per organismes com la FIBA i la Lliga Professional de Futbol i que segueixen les recomanacions de la FIFA en mesures i disseny, cobreixen els requeriments de cada instal·lació.

Els seients CR-3 i A-3 tenen doble ancoratge a la graderia i representen l'opció per a graderies amb ús públic sever. El model A-3 té doble respatller i suport ergonòmic lumbar. Els seients CR-4 i CR-M són l'opció més pràctica (amb només un ancoratge central reforçat) i l'opció més moderna, amb disseny en línies corbes.

El model CRM ofereix també l'opció de gravar un logo o escut, que s'insereix en el respatller durant la mateixa injecció del seient en el motlle.

Tots aquests models es poden instal·lar amb suports metàl·lics, tipus peu o front de graderia, segons el perfil de graderia. Per a graderies amb més de 50 cm d'alt: suportis tipus front de graderia; per a graderies amb menys de 40 cm: suportis tipus peu de graderia o bancs metàl·lics.