Comercial Cereijo, S.A. - Segadores

Gaspardo FBR Plus B - F

Segadores de fulles: per a tractors de 25 CV

Fotografia de Segadores de fulles
La gamma de segadores de fulles que ofereix Gaspardo està composta per tres models, aptes per a diferents usos. El model FBR Plus, és una segadora posterior professional, el model B es recomana per a tractors petits i per a ús recreatiu, mentre que la segadora frontal F Plus es recomana especialment para la poda de prats alpins amb tractors de pneumàtics isodiamétricos.

El sistema de fulles exclusiu de Gaspardo talla completament el farratge reproduint l'efecte tijera. El tall és complet fins i tot a altes velocitats de treball, ja sigui amb herbes humides o prostrades. La barra de tall amb fulles no remou terrè ni pedres, la qual cosa produeix un fenc perfectament net. La fulla es deslaza entre les dents, encara en moviment, per obtenir un resultat òptim.

La barra de cort està disponible en dues versions: dent normal o desmuntable, aquest últim es recomana per a prats amb superfície pedregosa.

La fulla està a més disponible en dues versions: secció normal o doble. La versió normal s'empra habitualment per podar raigrás i herbes mèdiques.

La secció doble de la dent afavoreix el tall de cultius herbacis prostrats, particularment recomanat per a herbes humides i denses.

- El model B és la segadora a doble filera amb enganxi variable recomanat per a tractors de potència reduïda i PTO a 540 g/M. El bastidor especial ha estat dissenyat per a tractors amb rodament inferior a 130 cm.

El model F Plus és una segadora frontal especialment recomanada per la poda de prats en pendent. L'adaptabilitat al terreny, aconseguida gràcies a l'enganxi oscilante, garanteix un tall uniforme en qualsevol tipus de pendent. La versió renovada Plus es caracteritza pel nou bastidor, més robust.