AG-Group, S.L. - Segadores

Rapid Universo

Segadores: per a una àmplia gamma de treballs

Fotografia de Segadores
Les segadores Univers de Rapid són de transmissió hidràulica contínua, porta regulació de velocitat en l'empunyadura giratòria Rapid, amb Rapid Wendematic per a un sentit de gir regular en marxa avanci i marxa enrere en totes les posicions del manillar.

Disposa de modern motor de gasolina amb refredament per aire Briggs & Stratton Vanguard, de quatre temps, un cilindre, vàlvula al capdavant, 9,5 kW i amb ventilador. El manillar és pivotante (230°) amb bloqueig en 6 posicions i regulació d'altura escalonada sense eines i amb rodaments antivibración.

La presa de força davantera va en funció de la velocitat del motor de dues velocitats, 690 o 1.000 rpm. El sistema de canvi d'aperos és ràpid sense eines. Compta amb embragui disc premsa i està accionat per circuit hidràulic i maneta.

El desbloquejo hidràulic permet maniobrar la màquina amb el motor apagat. El fre d'estacionament és robust. El pes de la màquina bàsica amb pneumàtics 5.00-10” és de 189 kg.

Es pot equipar amb pneumàtics agricolas de tacs (5.00-10”, 6.00-12”, 23 x 8.5-12”, 21 x 11.00-8 i 20 x 8.00-10”, pneumàtics per a terra, pneumàtics de roda doble de gàbia i corrons de pues.

Pot portar barra de sega sense dits ESM Comunal, barra de sega sense dits Bussatis Garden 3, barra de sega amb dits de tall intermedi, barra de sega de doble fulla i accionador en bany d'oli.