Terraco - Retroexcavadores per a tractors

Terraco T-300

Retroexcavadora minicargador: per desenvolupar treballs de zanjeo o uns altres afins

Fotografia de Retroexcavadora minicargador
L'equip de retroexcavadora T-300 Terraco ha estat dissenyat per desenvolupar treballs de zanjeo o uns altres afins, amb una profunditat excavació de 3.000 mm. És molt versàtil amb unes prestacions extraordinàries en les més diferents condicions i en tot tipus de terreny.

L'equip pot completar-se amb diferents accessoris segons l'ús requerit, canalitzacions, fonamentacions, neteja de sèquies, drenatges, piscines, fosses, col·locació de canonades d'aigua, elèctriques, gas, treballs de jardineria, plantat d'arbres, treballs de manteniment en general, obres municipals, etc.

Els seus principals característiques són els enganxis de disseny especial per a cada màquina, les canonades flexibles totalment integrades i protegides per l'interior de les plomes i el gran cinematismo de la cullera.

L'operador pot gaudir de la millor visibilitat. El desplaçament de la màquina és amb blocaje hidràulic i disposa d'instal·lació hidràulica per a martell.

Es fabriquen amb acer d'alta qualitat, casquillería i bulonaje amb tractament per inducció. Els acabats són amb pintura anticorrosiva al forn i posada a punt en banc de proves.

Està disponible amb amples de xassís especials, segons requeriment del client.

El cos de desplaçament i de gir està fabricat en fosa nodular DIN-1693 i amb presa hidràulica per a test.