Gardena - Tallabarders

Gardena HighCut 48 y HighCut 48

Recortasetos elèctrics: garanteixen un tall còmode, fàcil i segur de les tanques altes, des del sòl

Fotografia de Recortasetos elèctrics
Innovadors i potents, elèctrics o amb bateria, per a tanques petites o grans, Gardena té el recortasetos adequat per a cada necessitat i cada jardí. Entre ells, es destaquen dos productes summament còmodes, perfectes per a la cura des del sòl de les tanques de gran altura, o de gran amplària: els recortasetos telescòpics HighCut 48 i HighCut 438-Li.

De característiques que els fan únics al mercat, aquests recortasetos garanteixen un tall còmode, fàcil i segur de les tanques altes, des del sòl. El seu ajust telescòpic fins a 2 m els permet aconseguir branques de fins a 3 m aproximadament. D'altra banda, la seva espasa inclinable facilita el tall sense esforç de les branques més altes o baixes de les tanques, i la seva espasa multiposición, innovació Gardena (l'espasa gira a 90°), fa que l'usuari estigui sempre en la posició òptima per a qualsevol situació de cort. A més, la seva empunyadura ergonòmica assegura un treball còmode a tot moment.

En la utilització d'aquests productes, l'usuari està sempre protegit: el seu protector de fulla salvaguarda a l'usuari contra l'efecte de reculada en tallar prop del sòl, protegeix les fulles i augmenta la seva vida útil. De la mateixa manera, el subjecta-cable que incorpora, evita que el cable es desendolli sense voler. Les fulles, de llarga vida útil, perfilades amb làser i amb la seva forma especial, mantenen les branques a la zona de tall, garantint un tall eficaç, ràpid i net.

Per la seva banda, el recortasetos telescòpic HighCut 48-Li, a més de totes aquestes característiques, suma l'avantatge de l'absència de cable, alguna cosa molt pràctic para la poda de les tanques. Utilitza bateries d'ió liti, d'alta capacitat per treballar, potents i recarregables a qualsevol moment, i amb una autonomia de 60 minuts.

Els recortasetos telescòpics Gardena ofereixen una còmoda i eficaç alternativa per al manteniment còmode i fàcil de les tanques altes.

Característiques:

- Longitud espasa: 48 cm.

- Espai entre dents: 27 mm. Per l'HiCut48, i 16 mm per l'HighCut 48-Li.

- Potència: 550 W i 18 V / 1,6 Ah.

- Extensible: + 62 cm.