Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Sondes, sensors i transmissors de cabal

AutoJet 1008-PWM

Quadre de control de cabal: per ample de polsos

Fotografia de Quadre de control de cabal
El cabal de líquid es pot regular de forma molt precisa activant i desactivant una vàlvula de solenoide directament davant del filtre de pulverización. La pistola PulsaJet de Spraying Systems ha estat especialment desenvolupada per a aquesta aplicació, permetent activacions de fins a 10.000 polsos per minut. Gràcies a aquesta alta freqüència de polsos el model de pulverización no varia i s'aplica el líquid de manera uniforme, sense interrupcions en el producte. El temps de ‘activació’ (cicle de treball) s'ajusta a través d'un controlador en funció del cabal desitjat.

Amb un cicle de treball del 100%, el filtre de pulverización funciona de forma constant i al seu màxim cabal. En cas d'un cicle de treball del 50% el filtre de pulverización funciona la meitat del temps i per tant el flux es redueix al 50% de la capacitat màxima del filtre de pulverización, a una pressió constant.

Els avantatges d'una regulació de líquid PWM són nombroses. Per exemple, no és necessari variar la pressió del líquid, assegurant un resultat de pulverización constant. A més, l'angle de pulverización roman constant en tot el rang de cabals, donant una cobertura uniforme i permet una variació de cabals màxima. Per a una mateixa pressió, s'evita la formació de boirina posat que no s'augmenta la pressió del líquid. Es permeten volums de líquid molt petits en combinació amb filtres de pulverización més grans. Com a resultat, es produeixen menys obstruccions i es permet polvoritzar cabals molt petits amb filtres de pulverización hidràuliques. Així es reemplaça l'ús dels filtres de pulverización amb aire.