Disset Odiseo, S.L. - Accessoris per a carretons

FG4260

Plataforma de treball: per a carretó elevador i apilador

Fotografia de Plataforma de treball
La plataforma per a carretó elevador (FG4260) i per apilador (FG4265) és un complement ideal per a aquelles empreses que d'una manera còmoda i econòmica requereixin fer treballs en altura de manera puntual.

Se subministra amb ancoratges per a fixació de 2 arneses de seguretat i d'un pern de seguretat en la seva part posterior per evitar el lliscament accidental cap a endavant de la plataforma.

La tapa superior amb cilindre se seguretat, suavitza les maniobres d'obertura i tancament de la tapa superior. Les parets perimetrals són de de malla.

El model FG4262 ve amb 4 rodes (175 mm), 2 fixes i 2 mòbils. La capacitat de càrrega és de 240 kg (màxim 2 persones). La base està recoberta amb goma antilliscant. En els extrems de la mateixa hi ha un llistó d'alumini per fixar la goma al sòl i evitar que s'aixequi o es mogui. La porta porta un dispositiu de tancament automàtic i bloqueig de la porta i un compartiment de plàstic per dipositar eines mentre l'operari està usant la plataforma.

És molt important tenir en compte les dimensions de les forquetes del carretó, amplària màxima i distància entre forquetes per poder muntar en bones condicions la plataforma en el carretó.

L'ús de les plataformes de treball per a carretó elevador està regulat per la nota tècnica NTP 715 de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball i per la directiva europea 95/63/CE. Segons la directiva europea 98/37/CE, les plataformes de treball no són considerades màquines en dependre d'un altre element (carretó elevador) per exercir la seva funció. Per tant, aquest producte no necessita marcat CE.

Se subministren en diferents colors (Ral7000, Ral2004, Ral6011, Ral5010, Ral5015) i acer galvanitzat.