Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Pistoles polvoritzadores

Pulsajet

Pistoles de pulverización: automàtiques i d'alta velocitat

Fotografia de Pistoles de pulverización
Spraying Systems compta amb la gamma de pistoles de pulverización Pulsajet per a aplicacions en processos automàtics.

Aquestes pistoles, accionades elèctricament a Vcc, amb una operació d'obertura/tanqui fins a 10.000 cicles/min, permeten automatitzar qualsevol procés de pulverización de forma intermitent. S'apliquen per al dosatge d'agents antimicrobianos; aplicació de desmoldeantes; aplicació de recobriments, cort per doll d'aigua; humectación, etc.

Les possibilitats de polvoritzar qualsevol liquido són gairebé il·limitades: se'ls poden adaptar des dels filtres amb barreja d'aire-líquid per a productes viscosos fins a la gamma Unijet de filtres hidràulics en doll pla, con ple, airless, etc.

Aquestes pistoles es poden utilitzar per aplicar quantitats precises de producte en continu, en lineas de producció de velocitat variable, la qual cosa permet estalvis de més d'un 20% de producte.

El funcionament consisteix en un control PWM en el qual es vària la freqüència de pulsació de la pistola en funció de la velocitat de la linea, aconseguint que l'aplicació de producte sigui sempre constant. Amb la pistola Pulsajet i el control PWM es pot arribar a ràtios d'aplicació d'1 a 1.000.