Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Pistoles polvoritzadores

Spraying Systems Autojet

Pistoles automàtiques: per a lubricació i recobriments

Fotografia de Pistoles automàtiques
Spraying Systems Co. presenta la seva gamma de pistoles de pulverización Autojet per a aplicacions en processos automàtics. Aquestes pistoles són accionades per un cilindre pneumàtic intern amb una operació d'obertura/tanqui de fins a 180 cicles per minut. Gràcies a això permet automatitzar qualsevol procés de pulverización de forma intermitent com per exemple: lubricació de peces, aplicació de desmoldeantes, marcat amb pintura, refrigeració de serres de tall, aplicació de recobriments, cort per doll d'aigua, humectación, etc.

Les possibilitats de polvoritzar qualsevol liquido són gairebé il·limitades ja que es poden adaptar a aquestes pistoles des dels filtres amb barreja d'aire-líquid per a l'aplicació de productes viscosos, fins a la gamma completa Unijet de filtres hidràulics en doll pla, con ple, airless, etc.

Existeixen molts models que s'adapten a qualsevol necessitat: els models miniatura per a espais reduïts, les pistoles amb extensions de fins a 30 cm o amb sortida a 45° per arribar a qualsevol punt i tots ells amb agulla de tancament per evitar el degoteig i opcionalment amb agulla de tancament-neteja per evitar obstruccions.

Altres accessoris disponibles permeten completar la instal·lació del sistema de pulverización automàtic: tancs de pressió, electrovàlvules, reguladors de pressió, filtres, etc.