Gardena - Accessoris per a mànegues i conduccions de reg

Gardena

Pistola amb aqualímetro: controla de forma precisa el consum d'aigua mentre es rega

Fotografia de Pistola amb aqualímetro
La pistola amb aqualímetro controla de forma precisa el consum d'aigua mentre es rega. Connectat amb qualsevol dels accessoris OGS Gardena, directament a l'aixeta, o en aquells punts en què es distribueix l'aigua (aspersores, terminals de reg, etc.) l'Aqualímetro Gardena mesura el cabal d'aigua i la quantitat consumida, mostrant-ho de forma perfectament clara en una gran pantalla de fàcil visibilitat.

Gardena també ofereix la possibilitat d'adquirir l'aqualímetro en un kit que inclou una pistola de reg, ideal per regar flors i massissos.

La pistola de reg que acompanya a l'aqualímetro en aquest kit ofereix dos tipus de doll a triar (polvoritzat i sense pressió) cabal ajustable en continu, i disposa d'un gallet de bloqueig davanter ergonòmic que permet activar el tancament de seguretat amb un sol dit. La carxofa porta així mateix un anell de goma per a protecció.























Sobre GARDENA

GARDENA, marca capdavantera en el sector de la jardineria compta amb un ampli catàleg de productes per a la cura i manteniment del jardí, agrupats en dues grans famílies: univers de l'aigua i cura del jardí.

Els productes GARDENA es caracteritzen pel seu fàcil maneig i l'ergonomia en els seus dissenys i molts d'ells estan disponibles en tres categories, Classic, Comfort i Premium, per adaptar-se a tot tipus d'usuaris, des dels principiants als més experimentats.

A més, en el seu compromís amb el medi ambient, més de la meitat dels articles del seu catàleg, compost per prop de 800 referències, estan destinats al consum intel·ligent de l'aigua i a l'estalvi d'energia.