Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Accessoris per a compressors

Atlas Copco

Peces i recanvis per a compressors: filtrat i lubricació de compressors

Fotografia de Peces i recanvis per a compressors
En l'esquema bàsic de funcionament d'un compressor de cargol, un de les seves parts principals és l'element compressor. Atles Copco, fabrica elements compressors amb un alt rendiment energètic, que s'aconsegueix amb un disseny especial dels perfil d'atac dels rotors i mínimes folgances a l'interior del mateix.

Per poder mantenir aquestes característiques durant la vida dels equips és necessari parar esment als sistemes de filtració i oli utilitzats. A fi de protegir a l'element compressor de l'entrada de partícules des de l'exterior, que puguin ocasionar-li danys o una reducció del seu rendiment, Atles Copco ha dissenyat uns cartutxos especials que afavoreixen l'atrapament de les partícules contaminants del compressor i permeten gran flux d'aire cap a l'interior de la unitat de compressió.

Els oliïs Atles Copco estan especialment dissenyats per adaptar-se a les condicions específiques de treball de cada tipus de compressor. Cada oli aconsegueix mantenir les condicions òptimes d'estanqueïtat, refrigaración i lubrificació que demanden els compressors, fins i tot a altes temperatures. Mantenir les condicions de neteja i viscositat de l'oli juguen un paper fonamental en el funcionament del compressor. Pols i brutícia han de ser eliminats de l'oli a través del seu filtrat, ja, que si no es filtra d'una manera adequada, pot arribar a l'interior de l'element compressor donant lloc a avaries greus. Per això, els filtres originals Atles Copco tenen un gran rendiment i estan composts per cartutxos específics, destacant per la seva extraordinària capacitat del filtració, resistència a la temperatura i excel·lent vida útil.