Hach - Instruments d'anàlisis per a laboratoris

Hach HDQ

Mesuradors portàtils i sensors HDQ: per a paràmetres electroquímics

Fotografia de Mesuradors portàtils i sensors HDQ
Hach Lange presenta els mesuradors portàtils i sensors HQD per a paràmetres electroquímics. HQD (’High Quality Digital’) implica: mesuradors estables, coordinats, complets, amb pràctics accessoris, solucions buffer i elèctrodes intel·ligents.

HQD és especial principalment pels elèctrodes Intellical, desenvolupats recentment, que memoritzen tots els paràmetres més rellevants i els transmeten de forma digital al mesurador, evitant així possibles interferències. Un altre benefici a destacar seria la possibilitat d'utilitzar longituds de cable de fins a 30 m, fins i tot per pH. Després del calibratge el sensor pot ser connectat a diferents mesuradors sense necessitat de repetir el calibratge. El mesurador reconeix el sensor automàticament quan es connecta i ja està llest per ser utilitzat: principi de Mix + Match.

Els HQD utilitzen la innovadora tecnologia sense derives de LDO, evitant així costosos calibratges, polarització i reemplaçament d'electròlits. HQD és simple d'utilitzar, amb un text clar i llegible sobre una pantalla gràfica il·luminada. L'estructura de menú intuïtiu és molt senzilla per a l'usuari i assegura un maneig sense fallades, tant per a mesuraments aïllats com per a programacions complexes.