Representaciones Martín Mena, S.L. - Marquesines i quioscs

Conviviale

Marquesines de parades d'autobús: sistema modular

Fotografia de Marquesines de parades d'autobús

Les marquesines de parades d'autobús Martín Mena estan estudiades per integrar-se harmònicament en els ambients rurals o urbans. De pals quadrats o rodons, amb 4 caps possibles, són de dues dimensions (2.500 i 5.000). Tot això permet personalitzar l'equipament.

Amb tancament lateral i tancament de fons, de vidre de seguretat de 8 mm d'espessor amb senyalització de seguretat i fixació sistemàticament de pinça de fosa d'alumini per reemplaçar fàcilment els tancaments de vidre de seguretat en cas de vandalisme. Existeix la possibilitat de reemplaçar un tancament lateral amb una vitrina d'informació de doble cara.

Vitrina 2000 sense il·luminació, fixada sobre pals rodons amb abraçadores i pals quadrats amb pestanyes de fixació. Marco d'alumini de 75 mm d'espessor amb fons de xapa electrozincada lacado blanc. Porta elevadiza de vidre de seguretat de 4 mm, assistida per amortidors. Doble estanqueïtat per junta mecànica i junta d'elastòmer. Frontissa integrada, pany amb 2 claus.

Vitrina 3000 és amb il·luminació, sobre peu central. Amb calaix lluminós amb tubs fluorescents de 58 W, plexiglás difusor blanc de 3 mm d'espessor. Marco d'alumini de 150 mm d'espessor. Porta elevadiza de vidre de seguretat de 4 mm, assistida per amortidors. Estanqueïtat per junta d'elastòmer i frontissa integrada, dos panys amb dues claus.

Vitrina d'horaris (caixetí): Totes les marquesines de parada d'autobús Martín Mena es lliuren amb una vitrina d'horaris; marc d'alumini anodizado, espessor 29 mm, alt 75 x 55. Cristall plexi-choc. Pany. Fixació inclosa. Acabat i muntatge: pintat segons els nostres RAL. Instruccions de muntatge incloses.