AG-Group, S.L. - Altres equips per a la gestió de residus

Truxor DM 4700 B

Màquina multifuncional amfíbia: pugui treballar com a segadora, recogedora, excavadora i succionadora

Fotografia de Màquina multifuncional amfíbia
Vogel & Noot Espanya, S. a. comercialitza la Truxor DM 4700 B, una màquina multifuncional amfíbia, de conducció àgil, que gira amb facilitat sobre el seu eix en l'aigua, i compta amb una alta precisió quan es condueix prop de ponts. Per exemple, el petit annex intel·ligent permet un canvi ràpid d'eines, la qual cosa fa possible que la màquina pugui treballar com a segadora, recogedora, excavadora i succionadora. L'àmplia gamma d'eines disponibles facilita l'elecció de l'eina ideal per a cada treball.

L'entorn del conductor ha estat adaptat a fi d'oferir la màxima comoditat possible. La màquina compta amb una cabina plegable, el seient de la qual i palanques coordinades són ajustables. La palanca esquerra regula el gir i la velocitat. Tots els comandaments són de fàcil accés des del seient del conductor. Les vàlvules hidràuliques controlen l'hissat, la inclinació, la distribució del pes, i l'arrencada i parada de la sortida hidràulica. A més, el panell de control està equipat amb termòmetre de temperatura, comptador horari i un panell de control per al motor.

Opcionalment, pot equipar-se amb sostenidor DM d'eines regulat per accionament hidràulic per subjectar les eines muntades, il·luminació, palanca coordinada muntada en part posterior per a la regulació del braç d'hissat, la inclinació i la sortida hidràulica. També pot adquirir-se amb sistema hidràulic de dos circuits que ajusta la regulació de cabal i dóna a l'eina la seva màxima capacitat, la qual cosa és un avantatge si la màquina està equipada amb una excavadora, una bomba de succió o una unitat de tall amb fulles de doble accionament.