Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) -

Spraying Systems AA190AG

Lavador de tancs: motoritzat

Fotografia de Lavador de tancs
El lavador de tancs motoritzat de Spraying Systems model AA190AG és per a tancs de fins a 10,4 m de diàmetre.

És un lavador que proporciona un alt impacte per a la neteja de tancs mitjans i grans. El capçal de neteja pot ser introduït a l'interior del tanc per obertures d'a partir de 76 mm de diàmetre. Aquest equip disposa en el seu capçal de dos filtres WashJet de doll sòlid per aconseguir un màxim impacte amb un mínim consum d'aigua o producte químic. El capçal gira sobre dos eixos de tal manera que es cobreixen els 360° de la superfície del tanc en un cicle de 5-10 minuts, temps suficient per a una neteja total de l'interior del dipòsit.

Està disponible en tres versions de motor: d'aire, elèctric i elèctric antiexplosivo.

En qualsevol cas es tracta d'un equip lleuger i portàtil, amb pes inferior a 9 kg. Està construït en materials resistents a la corrosió, incloent acer inoxidable 316 i juntes en Teflón. Disponible en extensions de 0'9 m, 1'2 m, 1'8 m o 2'4 m de longitud.

Compta amb connexió d'entrada de líquid 1" NPT o BSPT femella. La pressió màxima és de 35 bar, amb una temperatura màxima de líquid de 93 °C i cabals entre 12 i 168 l/min.

Un cicle equival a 35 revolucions i el motor d'aire amb velocitat variable proporciona cicles de neteja flexibles de 5 a 11 minuts per cicle.

Estan disponibles diferents bridas de fixació que permeten l'ajust precís del lavador al tanc.