Casli, S.A. - Vehícles i equips llevaneu

Meyer Drive pro 6.8 hitch mount

Fulles quitanieves: orientació hidràulica o manual

Fotografia de Fulles quitanieves
El model de fulla Meyer Drive pro 6.8 hitch mount suposa una variant sobre el model anterior disposant d'un sistema d'ancoratge específic i d'un sistema d'accionament igualment específic que aconsegueix un conjunt de fulla molt més lleuger.

Amb aquest model l'orientació de la fulla pot ser hidràulica però també manual, servint-se de la resistència que oposa la massa de neu a la fulla per aconseguir l'orientació necessària.

El disseny de les làmines aconsegueix una perfecta evacuació de la neu, inclou fulles rascadoras resistents a l'abrasió i fàcilment recambiables.

Com a sistema de seguretat inclou joc de molls elàstics per a absorció de possibles xocs contra obstacles.

Comandament a distància pistol grip amb sistema mans lliures (HFP) que permet a l'operari llevar neu tant marxa enrere (sortida de garatge) com a marxa avanci, baixant i pujant la fulla de forma automàtica seleccionant la modalitat de treball que es desitgi.

Disposa d'un sistema d'acte diagnòstic mitjançant llums de colors que identifica de forma ràpida i senzilla el problema elèctric que afecta al funcionament de la fulla.

Incorporen centraleta, patins, joc de llums, i bastidor de muntatge.

Amb la compra d'una fulla Meyer li serà subministrat de forma totalment gratuïta un pot d'oli hidràulic Meyer M-1 i un tub de greix dielèctric per protegir de l'acció corrosiva de la sal totes les connexions elèctriques i superfícies cromadas (cilindres).

Per facilitar i guanyar rapidesa en l'acobli i desacobli de la fulla sobre el vehicle es disposa d'aquest sistema que consisteix en un bulón de 5 cm que és l'únic punt de connexió amb el vehicle, es tracta d'un sistema prou robust per suportar tots els esforços procedents de la neteja de neu.

Per fer més fàcil el muntatge i desmuntatge de la fulla es disposa d'unes rodes integrades dins de la làmina de la fulla, això suposa també un avantatge per al seu emmagatzematge fora de temporada.

L'estructura tubular d'embranzida dóna consistència al conjunt està dissenyada per proporcionar la màxima resistència i un repartiment adequat dels esforços al llarg de tota la superfície de la fulla. Hi ha dos punts d'ancoratge per reduir els esforços durant les labors de neteja de neu.

Característiques:

- Ample total: 2,03 m.

- Ample de neteja: 1,83 m.

- Altura: 0,57 m.

- Pes aprox: 137 kg.

- Grossor de xapa de la làmina quitanieves: 2 mm.

- Nombre de reforços posteriors: 6.

- Nombre de molls d'absorció d'impactes: 2.

- Dimensions de rascadora: 0,63 x 15 cm.

- Carrera dels cilindres d'orientació: 3,81 x 25,4 cm.