Representaciones Martín Mena, S.L. - Fonts

FP-02

Fuentes per beure: per a nens d'educació infantil

Fotografia de Fuentes per beure
Representacions Martín Mena ofereix fonts per beure per a nens d'educació infantil. Les fonts són de doble pileta, en acer inoxidable AISI 304, amb cos central i braç termolacado al forn, plats i cargols en acer inoxidable, i aixetes temporitzades normalitzades de pulsació suau perquè la puguin accionar els nens mes petits.

El termini de subministrament és immediat i la seva personalització es realitza dins de 10-15 dies hàbils, fabricades íntegrament a Espanya. Es pot personalitzar la font, sense augmentar el seu preu, dels següents elements: altura a pileta inferior (recomana 67 cm per a nens de 3 a 6 anys, i 55 cm per a nens de 0 a 3 anys); sortidor pileta superior a esquerra del desguàs, inferior a dreta del mateix; cos central i braç termolacado al forn a triar colors del parchís, o el que triï el client de l'extensa gamma de tons i amb o sense adorn en cos central en acer inoxidable.

Aquests models de fonts per beure estan adaptades per a col·legis d'educació primària,guarderies i parvularis. A més de les fonts per beure adaptades per a parcs infantils de 0 a 6 anys.