Iverna 2000, S.L. - Equips per a extracció de gasos en pous i col·lectors

Iverna 2000 BVGBox

Estacions de treball: ideal per a usos de manteniment i muntatge

Fotografia de Estacions de treball
Iverna 2000 ha desenvolupat una estació de treball que es compon de cabina aïllada i insonoritzada d'aspiració i impulsió. De gran poder, 3.000 metres cúbics hora, amb regulador de velocitat, amb un focus led de gran potència 20 W i base d'endolls per acoblar maquines fins a 2.000 W.

La cabina d'extracció ve equipada amb un conducte flexible acte extingible de 10 metres de longitud i mig metre plegat, que es pot muntar tant en la impulsió com en l'aspiració. A més la pròpia cabina disposa del seu calaix per deixar el tub i les abraçadores mes l'eina que vulgui el client. La cabina va equipada amb maneral i rodes anti burxada i amb suports antibibratorios a manera de carretillo per al seu fàcil transport i manipulació, també disposa d'un filtre rentable en l'aspiració per ajudar al fet que el ventilador no perdi la seva eficàcia. El focus led disposa de suports en l'aspiració i impulsió a manera d'enfocar en qualsevol angle i a la zona desitjada.

La BVGBox es pot equipar amb motor antideflagrante i ventilador anti espurnes per a treballs on existeixin gasos explosius.

D'aquesta manera l'operari pot treballar ben il·luminat, amb les seves màquines de suport endollades en la cabina i amb una gran renovació d'aire, per la qual cosa o bé es pot portar aire fresc del carrer a la zona on estigui treballant o bé ajudar a aspirar el propi fum d'una soldadura o pols produïda per una pedra esmeril tallant qualsevol un altre material, o pols d'obra, i tot això en la mateixa estació de treball BVGBox portàtil, per la qual cosa l'operari s'evita nombroses maquines perifèriques.

La BVGBox està construïda per a voltatge de 220 volts monofásico a manera que es pugui instal·lar en qualsevol aplicació i amb solament un consum de 750 watts + 20 watts del focus led pel que la BVGBox és ideal per a usos de manteniment i muntatge com:

- Xarxes de sanejament.

- Xarxes de telefonia.

- Treballs d'inspecció i manteniment.

- Treballs de soldadura.

- Neteja de dipòsits.

- Muntadors d'estructures.

- Yesaires i guixaires.

- Electricistes.

paletes