Casli, S.A. - Esparcidores de sal i granulats

Epoke Salt 1

Esparcidores d'infinitat: capacitat de tremuja de fins a 7 m3

Fotografia de Esparcidores d'infinitat
Esparcidor de sal de fins a 7 m3 amb dosatge mitjançant cargol infinitat.

El Salt1 es caracteritza pels seus components d'alta qualitat i eficiència demostrada que garanteixen fiabilitat i llarga vida de servei.

Les tremuges de la sèrie Salt 1, de 5 dimensions diferents, fan possible la construcció sense problemes amb petita altura total i òptima posició del centre de gravetat.

La construcció bàsica i l'adequada localització de components proporcionen òptimes condicions de treball als operadors i al personal de servei, especialment quan s'utilitza el control remot, canviant per al buidatge, la càrrega i els punts de servei.

Les funcions de control per a buidatge, omplert de líquid i la cobertura estan situades ergonòmicament en la posterior de l'esparcidor permetent al conductor la utilització d'aquestes funcions a nivell del sòl, sense haver de pujar a l'esparcidor.

El control remot sense cables EpoMaster IV (opció) incrementa les possibilitats de l'esparcidor amb el canvi ràpid de material i els ajustos de control del patró de repartiment i la simetria.

Tots els comandaments estan regulats, assegurant el dosat ecològic del material.

El buidatge equilibrat, que és possible gràcies a l'especial estructura de la infinitat, també contribueix a una conducció segura.