Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) - Nebulitzadors per pre-envasar

Sistema Modular Autojet

Equip de pulverización: indicat per a aromes i conservants abans de l'envasament

Fotografia de Equip de pulverización
La divisió de sistemes de Spraying Systems, Autojet Technologies, ha desenvolupat el Sistema Modular Autojet especialment indicat per la pulverización d'aromes i conservants abans de l'envasament.

Aquest equip portàtil està integrat per les pistoles de pulverización d'accionament elèctric PulsaJet, un tanc presurizado o bomba, un quadre electroneumático i el controlador AutoJet 2250. El seu potent programari SprayLogic és capaç de monitorizar i regular automàticament tots els paràmetres que afecten a la pulverización, pressió d'aire i líquid, cabal, grandària de gota, angle de pulverización. Podent controlar en dos canals, fins a 28 pistoles de pulverización amb comandament elèctric o pneumàtic. D'aquesta manera, es manté el sistema dins dels paràmetres correctes d'aplicació, respectant la dosi, eliminant la boirina, estalviant producte i condicionant-se de manera automàtica a canvis en la velocitat de producció, canvis en els formats dels productes a polvoritzar, diferents batch, canvis en les condicions ambientals, etc.

L'última versió del programari SprayLogic incorpora Integrity Check System detecció d'obstruccions o desgast en els filtres de pulverización.

Spray Check: detecta si un producte no ha estat polvoritzat.

Premi With Modulation. L'ocupació de pistoles PulsaJet, capaces de produir cicles d'obertura-tanqui de 10.000 cicles per minut, permet per mitjà de la regulació PWM obtenir amplísimos ràtios de cabals d'aplicació, especialment adequat en línies de producció amb velocitat variable.