AG-Group, S.L. - Embaladores

Caeb Omnipress 800

Empacadora: d'estructura robusta i d'alta resistència

Fotografia de Empacadora
Omnipress 800 té una estructura robusta i les parts mecàniques d'alimentació es caracteritzen per alts valors de resistència, adequats fins i tot per a un operador que pretengui fer un ús intens d'ella.

Les seves dimensions i el seu pes reduït permeten utilitzar Omnipress 800 en qualsevol lloc. Es pot traslladar la màquina mitjançant un carretó elevador normal o, fins i tot, amb un simple transpaletizador.

La flexibilitat d'ús es manifesta en la possibilitat d'utilitzar la màquina amb diferents tipus de materials. Omnipress 800 pot premsar material de deixalla procedent del sector industrial, cartró, pel·lícula, teixits, ampolles de plàstic, caixes de fusta, o plàstic per a la fruita, material de lligam, etc. i obté una reducció de volum de fins al 70-75%.

Omnipress 800, a diferència de les compactadoras verticals i horitzontals, és capaç també de premsar materials expansibles, com per exemple la goma-escuma, aquesta característica ha permès introduir la màquina en cicles de treball continu, i eliminar així les necessitats d'emmagatzematge de material de deixalla molt voluminosa. Un dipòsit situat a la base de la màquina permet la recuperació dels residus de compactació com la pols de cartró, i deixa la zona de treball sempre extremament neta i ordenada.