AG-Group, S.L. - Embaladores

Caeb Mountainpress MP 550 TPL

Empacadora: dissenyada especialment per als agricultors de les zones de muntanya

Fotografia de Empacadora
L'empacadora Mountainpress MP 550 TPL es remolca per mitjà de tractor i s'ha dissenyat especialment per als agricultors de les zones de muntanya, que sempre necessiten màquines àgils, segures i professionals.

La Mountainpress MP 550 TPL a remolc és l'evolució natural de Mountainpress, que es combina amb minisegadoras i motocultivadores. En condicions de producció màxima, la paca de fenc pesa de 20 a 25 kg i es forma aproximadament en 40 segons. Aquesta empacadora ostenta una productivitat d'uns 15 quintales per hora, gràcies a una barra de tracció, dissenyada a aquest efecte, que li permet treballar amb remolc posterior o lateral a càrrec d'un tractor. Així ofereix un avantatge quan s'usen tractors de centre baix ja que no es passa sobre la filera. Així, és possible acabar amb els inconvenients consabidos del fenc que queda enrotllat en les parts mòbils del tractor, com les rodes i els cardans.

A més posseeix una càmera d'empacat de tipus fix amb corrons d'alumini. Aquesta característica permet formar pacas de fenc amb el centre no premsat. El lligat s'efectua amb xarxes resistents als rajos ultraviolats. Tots els comandaments es poden accionar des del seient del conductor del tractor. Una alarma acústica o visual avisa a l'operador que ha conclòs la formació de la paca. La càmera d'empacat s'obre i tanca mitjançant el comandament hidràulic, instal·lat en el remolc.