Aguambiente, S.L. - Disseny i construcció de plantes de gestió de residus

Aguambiente

Construcció de plantes de depuració: ofereixen un servei integral que cobreix des dels dissenys inicials fins a la ferma implantació i construcció de la depuradora

Fotografia de Construcció de plantes de depuració
En Aguambiente es fan càrrec del disseny i la implantació de l'obra civil necessària per dur a terme el projecte de la I.D.A.R.

Volen oferir un servei integral que cobreixi des dels dissenys inicials fins a la ferma implantació i construcció de la depuradora per això, compten amb un departament exclusiu per al desenvolupament d'aquests treballs.

Comptar amb un departament propi d'obra civil els permet tenir un control més directe sobre els terminis d'execució de l'obra, amb la finalitat de realitzar tots els treballs posteriors a l'obra civil en temps i data. Facilitant així el compliment del planning de treball fixat amb anterioritat a l'inici del projecte.

En el desenvolupament de l'obra civil, els professionals treballen amb les mesures de seguretat obligatòries, complint en tot moment amb la normativa vigent. La seguretat dels treballadors és objectiu prioritari per Aguambiente.