Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Compressors de cargol

Atlas Copco GA VSD+

Compressor de cargol amb injecció d'oli: de 7 a 37 kW

Fotografia de Compressor de cargol amb injecció d'oli
Atles Copco presenta el compressor de cargol rotatiu amb injecció d'oli, molt compacte, de 7 a 37 kW: el 7-37 GA VSD+. A més de les seves dimensions reduïdes, dóna un salt avanci en l'aire lliure subministrat (millores de fins a un 12%) i proporciona una eficiència energètica òptima: requereix de mitjana un 50% menys energia que un compressor amb funcionament en buit comparable. Aquest tipus de compressor, que ofereix velocitat variable (controlada per freqüència), és idoni perquè la majoria de les indústries puguin contribuir de forma significativa a les necessitats d'una economia ecològica.

El GA VSD+ és un compressor amb accionament de velocitat variable amb el qual s'aconsegueix un millor rendiment, fins i tot a plena càrrega, que un compressor amb funcionament en buit comparable.

Atles Copco va avaluar cada component d'aquest compressor: un ventilador més eficient, un sistema d'admissió d'aire robust, l'eliminació de totes les pèrdues per venteo, i els millors components electrònics, juntament amb el conjunt de transmissió, contribueixen a uns estalvis energètics de fins a un 50% de mitjana en comparació d'un compressor amb funcionament en buit tradicional del mateix tipus. Existeix una versió Full Feature amb un assecador integrat disponible com a opció.