Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) -

TJ75H

Capçals de rentat de tancs autogiratorio: pot ser usat en neteges amb recirculació d'agent químic d'alta concentració, a baixa pressió i alt cabal

Fotografia de Capçals de rentat de tancs autogiratorio
Spraying Systems presenta el capçal de rentat de tancs acte-giratori TankJet 75, per a la neteja efectiva de dipòsits, des del standard IBC a tancs de fins a 9 metres de diàmetre. Pot ser usat en neteges amb recirculació d'agent químic d'alta concentració, a baixa pressió i alt cabal. El seu alt impacte permet reduir els temps de neteja i el consum de productes químics.

Depenent del model, dos o quatre filtres giren 360º en dos eixos, produint un escombratge complet de la superfície del tanc mitjançant dolls concentrats d'alt impacte. Gràcies al disseny intern dels filtres es redueixen les turbulències internes, aconseguint un llarg abast i alt impacte, facilitant la neteja de qualsevol tipus de residu, fins i tot els més adherents. El capçal no necessita motor ja que és accionat pel propi flux d'aigua, amb una velocitat de gir lenta, de 7 a 18 rpm, per garantir una neteja efectiva, en cicles complets de 360º en un temps d'entre 3 i 7 minuts.

És lleuger i fàcil de manejar, pesa de 0,9 a 1,4 kg, podent-se usar per a la neteja de diversos tancs en una mateixa instal·lació, o bé per a neteges CIP. L'interior i els materials emprats estan dissenyats per minimitzar les obstruccions, augmentar la durada i facilitar l'ús de tot tipus d'agents químics. Treballa amb pressions baixes i mitjanes de 3,5 a 20 bar i hi ha disponibles 8 grandàries amb un rang de cabals de 30 a 125 l/min. Els cicles de neteja van de 10 a 30 minuts.

Spraying Systems disposa d'una àmplia gamma de lavadores TankJet, motoritzats, fixos i autogiratorios, per cobrir tot el rang de capacitats de tancs i dipòsits.