Terraco - Màquines escombradores per carrers

Terraco B-150-2

Barredora industrial: amb un ample de neteja de 2.100 mm

Fotografia de Barredora industrial
Les barrredoras industrials B-150-2 Terraco són aptes, apropiades i recomanades per a la neteja, manteniment de carrers, carreteres, passejos, àrees de pàrquing, patis, naus, magatzems, polígons industrials, etc. Es tracta d'una màquina ecològica per preservar la higiene ambiental.

La barredora B-150-2 està dissenyada amb la tècnica mes avançada, disposant opcionalment de sistema de reg a través de bomba elèctrica de 3 atmosferes de pressió. Està equipada amb contenidor i amb dos raspalls laterals, compta amb un ample de neteja de 2.100 mm.

Disposa d'enganxi per forquetes palet amb sistema flotant perquè qualsevol tipus de màquina o carretó la pugui traslladar. També admet la incorporació d'1 o 2 raspalls laterals, depenent del tipus de neteja a realitzar.

Aquest equip té un baix cost de manteniment i es pot subministrar amb diferents classes de raspalls (P.L.P., acer, barreja, etc.).

El corró central està format per seccions o cèrcols individuals, la qual cosa facilita l'intercanvi i el manteniment. El sistema de descàrrega del contenidor és hidràulic i el seu suport sobre el sòl és mitjançant tres i quatre rodes (segons model), la qual cosa assegura una perfecta adaptació sobre el pis, gràcies també a l'enganxi flotant amb que se subministra la barredora.