Talleres Corbins, S.L. - Atomitzadores d'arrossegament

Mega

Atomizador remolcat: amb xassís reforçat i galvanització en calenta

Fotografia de Atomizador remolcat
L'atomizador remolcat modelo Mega, de Tallers Corbins, S.L., és una màquina compacta i aerodinàmica, amb dipòsit de polietilè, ideada per protegir a l'usuari i el medi ambient.

El model Mega presenta un xassís reforçat i galvanització en calenta, per a una màxima durabilitat; un dipòsit de polietilè d'alta densitat, equipat amb dipòsit d'aigua neta per a la neteja del circuit i dipòsit aigua renta mans, i una bomba de membranes o pistons, segons models. També compta amb un filtre d'aspiració ecològic amb vàlvula de tancament; filtres acte-limpiantes en les canonades posteriors amb sortides per a pistoles; canonades portajets en acer inoxidable, i filtres dobles antigota.

Aquest atomizador està equipat amb una tovera ventilador, realitzada en acer inoxidable de 820 mm; un ventilador de 20 pales en polipropilè i nucli d'alumini; un grup multiplicador ventilador de dues velocitats i punt mort; un eix regulable en amplària (opcionalment es pot adquirir un eix acodado per baixar o pujar la màquina)i un comandament regulable en el tractor tipus monocomandament.

A més, aquesta màquina disposa d'un enganxi tipus boca de peix graduable, parachoques posterior i faldón anti-fulles, i transmissió amb protecció i carregador anticontaminante.