Talleres Sobrino (Distribución) - Arades de pala

Lemken Tansanit

Arada híbrida: dDsponible en 6 o 7 formats de solc

Fotografia de Arada híbrida
L'arada híbrida Tansanit combina els beneficis dels sistemes suspesos i semi-suspesos en una única màquina. Està disponible en sis o set formats de solc i pot ser utilitzat amb tractors molt més lleugers que altres arades semi-suspesos comparables.

L'enganxi hidràulic superior controla la transferència de càrrega de l'arada al tractor. Això assegura una distribució òptima de la força de tracció amb lliscament mínim i reduït consum de carburant.

Gràcies al sistema electrònic hybridcontrol, el procés en capçalera és realitzat automàticament.

A més, la inclinació pot ajustar-se des del confort de la cabina del tractor.

La transferència de càrrega a l'eix posterior i favorable desplaçament del centre de gravetat per a major estabilitat el que repercuteix en una major seguretat en els girs de la capçalera, també en vessants.

El segur hidràulic de sobrecàrrega hydromatic amb alt marge de força permet l'arada sense interrupció fins i tot en terrenys amb pedres difícils La ferma connexió dels cossos de l'arada al punt d'enganxi permet el moviment horitzontal i lateral simultàniament.

La roda de sòl és hidràulica i el capçal pot ser ajustat hidràulicament com a fix per a treball de camp o pivotante per a transport per carretera.