AG-Group, S.L. - Trituradoras forestales

Trituradora amb rotor de dents fixes: per a tractor entre 180 i 350 CV

Fotografia de Trituradora amb rotor de dents fixes
La màquina UMH/S de FAE és una màquina operadora, projectada i construïda exclusivament per la trituración en el sòl i sota terra de restes vegetals, de fusta, arbustos i matolls en terrenys forestals i agrícolos.

A manera d'exemple, la màquina és útil para:

la trituración de restes de plantes i de branques en l'àmbit forestal després del desembosque;

la trituración de restes de poda;

la trituración de deixalles orgàniques utilitzables com a biomassa.

la trituración sota terra de tocones i arrels.

L'equip estàndard d'UMH/S inclou cardan amb limitador de parell, caixa de transmissió amb volant lliure, trapa posterior, patins ajustables especials per a treball dins superfície, cilindre hidràulic tercer punt, connexió de cardan amb altura variable, possibilitat d'equipar rotor amb dents tipus “A” o tipus “B”.

Entre les opcions d'UMH/S existeixen: marc d'embranzida, marc d'embranzida hidràulica, patins especials per a treball dins el sòl, dents d'arrossegar per a trapa hidràulic. Com també la possibilitat d'aplicar a la màquina un tumbador de branques.

Per a una correcta ocupació de la màquina s'aconsellen les marxes superlentas i el lloc del conductor invertit.

Una de les caracteristicas principals d'UMH/S és la posició helicoïdal dels martells de tipus A sobre el rotor; aquests martells (o dents) permeten que les restes vegetals siguin tallats subtilment.

Aquesta posició de les dents comporta que l'utilitzo de gasolina o carburants, com també l'esforç necessari, resulti inferior comparat a un altre mètodes.

Les parts de la màquina en acer d'HARDOX asseguren millor resistència i facilitat de manutenció.