Presión y Fuerza, S.L. - Sistemas de identificación y control de vehículos

Sistemes integrats de control d'accessos: amb quatre bucles de control, per a major seguretat

Fotografia de Sistemes integrats de control d'accessos

En Pressió i Força, S.L. disposen de diferents sistemes de control d'accés integrats, amb diferents opcions d'accés,com; entrada o sortida controlada d'un sentit, entrada controlada i sortida automàtica de doble sentit, entrada i sortida controlada de doble sentit.

Aquests sistemes de control integrats, disposen de quatre bucles de control per a una major seguretat. Els anomenats A1 i A2, són bucles de presència, que detecten la presència de vehicles i autoritzen l'acció de la targeta magnètica o comandament a distància.

Els B1 i B2, són bucles de seguretat, que impossibiliten l'emersió de pivots amb presència de vehicles.

L'accionament del sistema, es duu a terme mitjançant comandament a distància, es gestionen fins a 500 usuaris, autoritzant-los permanentment a un accés lliure. La targeta de proximitat permet gestionar fins a 20.000 usuaris podent realitzar un control exhaustiu de cada usuari controlant horaris i dies d'autorització. Com a novetat, cada vegada que es rep una trucada des de qualsevol telèfon mòbil registrat, el sistema s'acciona baixant o pujant els pivots segons correspongui. Aquest sistema es programa enviant un sms.

Totes les operacions, fins i tot de diferents instal·lacions, poden coordinar-se des d'un únic Centre de Control integrat amb l'ajuda del programari proporcionat per Pressió i Força. Els armaris elèctrics de control van equipats amb un selector manual d'accionament prioritari.

En totes les configuracions es poden programar fins a 12 horaris diferents setmanalment. Amb el tall de fluid elèctric, els pivots baixen automàticament per permetre el pas de tot tipus de vehicles.