Peter Taboada, S.L. - Equips d'osmosi inversa

Petsea SW TR/RE

Sistemes de purificació d'aigua de mar: amb recuperació d'energia

Fotografia de Sistemes de purificació d'aigua de mar
Disseny estàndard per a plantes d'aigua de mar a partir de 100 m³/dia de producció, incorpora un sistema recuperador d'energia que permet reduir substancialment el consum de l'equip emprant equips i materials d'última generació. La reducció del consum elèctric porta amb si una reducció en els costos d'explotació de la planta.

El sistema d'alimentació per a les membranes d'osmosi inversa mitjançant un equip amb recuperació d'energia, és un mètode innovador i de la més avançada tecnologia, compost per un sistema de bombament d'alta eficiència, que en unió del grup bescanviador de pressió i una bomba booster, permeten estalviar energia en reduir els consums elèctrics sense reduir l'eficiència global de l'equip.

Mitjançant el bescanviador de pressió s'aconsegueix una alta eficiència. L'aigua rebutjada a la seva sortida de la membrana i abans de travessar la vàlvula reguladora de pressió conté una energia residual, que és aprofitada mitjançant el bescanviador de pressió.

Amb la utilització d'aquests equips aconseguim reduir la grandària de la bomba d'alta, aconseguint-se també estalvis de potència de fins a un 60 %.

El bescanviador de pressió té un disseny sòlid, senzill i amb una única part mòbil. Funciona a baixes revolucions i el seu manteniment és nul.

La bomba booster és capaç de restituir la pressió perduda pel fluid en travessar les membranes.

Està fabricada per treballar amb fluids corrosius com a aigua salada o salmorra. Tots els materials en contacte amb l'aigua estan construïts en AL6XN.

El seu funcionament és senzill i el seu manteniment és pràcticament nul.