Gardena - Cortasetos

Gardena EasyCut 48 Plus

Recortasetos elèctric: resultat de cort excel·lent per a tot tipus de tanques

Fotografia de Recortasetos elèctric
Tant si el jardí i les tanques són petites, com si són grans, Gardena disposa d'una gran varietat de recortasetos, entre els quals sempre es troba l'adequat per a cada jardí i cada necessitat. Gardena presenta un recortasetos, que ve a oferir innovadores possibilitats, enriquint la gamma ja existent: el recortasetos elèctric EasyCut 48 Plus.

El recortasetos elèctric EasyCut 48 Plus, pel seu pes lleuger (3,6 kg), i els seus 48 cm d'espasa, és ideal per retallar les tanques tant petites com a grans. Resulta molt còmode d'utilitzar, gràcies a la seva rosteix ergonòmica, que s'adapta a la perfecció a la mà, i que facilita un treball sense esforç. El seu motor potent (550 W), i d'alt rendiment, garanteix un tall fort i continu, sense bloquejos ni molestes interrupcions. Un gran botó d'inici permet una fàcil i segura engegada en totes les situacions de cort. I com sempre, Gardena cuida al màxim la seguretat: el protector de la fulla en l'extrem de la fulla protegeix a l'usuari del possible efecte de reculada en tallar prop del sòl i protegeix la fulla contra danys, permetent d'aquesta manera treballar amb seguretat. Proveït de subjecta cables, evita que el cable de prolongació es desendolli de forma involuntària.

Un recortasetos elèctric de Gardena, que ve a oferir una eficaç alternativa per al manteniment còmode i fàcil de les tanques.