Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Generador de nitrogen

Atlas Copco NGM 1-7

Generadors de nitrogen i oxigen: per a una generació de gas fàcil i rendible

Fotografia de Generadors de nitrogen i oxigen
Atles Copco presenta tres gammes de generadors de nitrogen i oxigen per a la generació de gas in situ. Amb aquests generadors de gas, les empreses poden ampliar la seva instal·lació d'aire comprimit existent per generar el seu propi nitrogen i oxigen. La gamma de generadors de gas in situ d'Atles Copco està dissenyada per complir les normes més estrictes de puresa i oferir un funcionament econòmic en aplicacions grans i petites.

- Generadors de nitrogen de membrana: gràcies a la seva alta eficiència i fiabilitat, el generador de nitrogen de membrana (el NGM) d'Atles Copco és ideal per a aplicacions com a prevenció d'incendis, inflat de pneumàtics, neteja de tancs i canonades i moltes altres aplicacions marines, de petroli, gas i mineria. El NGM empra la separació d'aire per membrana per produir el nitrogen. Un feix de fibres de polímer actua com a membrana que permet que passi el nitrogen i que s'infiltrin altres gasos (com l'oxigen, vapor d'aigua i diòxid de carboni). L'aire comprimit es dirigeix a l'entrada i el nitrogen enriquit surt per l'altre extrem del generador. La tecnologia de membrana genera nitrogen amb una puresa ajustable i cabals de fins a 500 m³/h.

- Generadors de nitrogen PSA: per a les aplicacions que exigeixen un alt grau de puresa del nitrogen (fins al 99,999%), el generador de nitrogen (NGP) amb tecnologia PSA és la solució recomanada. Conforme a la tecnologia d'adsorció per canvi de pressió (PSA), els tamisos moleculars de carbó adsorben les molècules d'oxigen de l'aire comprimit. El generador de nitrogen té dues torres connectades que funcionen juntes per produir un cabal gairebé continu de gas nitrogen. El resultat: uns nivells de puresa del nitrogen de fins a un 99,999% per a cabals de fins a 1.100 Nm³/h. Les aplicacions típiques del NGP són l'embalatge, modelo de plàstic, metal·lúrgia, analitzadors de purga, electrònica, emmagatzematge de fruites així com l'elaboració d'aliments i begudes.

- Generadors d'oxigen PSA: l'oxigen és vital en processos del sector mèdic, tractament d'aigües residuals, piscicultura i producció d'ozó. El generador d'oxigen OGP també empra la tecnologia PSA, amb zeolita granulada que actua com a adsorbent. El resultat és un oxigen amb una puresa ajustable entre 90% i 95% i uns cabals de fins a 200 Nm³/h.

Nitrogen i oxigen in situ: Atles Copco ofereix ara generadors de gas in situ que es poden combinar directament amb una instal·lació existent d'aire comprimit. Amb un subministrament independent de nitrogen i oxigen, les empreses poden començar a estalviar costos operatius i administratius derivats del subministrament de gas en ampolles i a orri.