Casli, S.A. - Vehícles i equips llevaneu

Meyer Lot Pro

Fulles quitanieves: fabricada en acer

Fotografia de Fulles quitanieves
Fulla quitanieves construïda en acer. Sistema de seguretat mitjançant molls elàstics i sistema d'elevació mitjançant centraleta electrohidraúlica, alimentada per la bateria del camió. Inclou llums “Night Saber” i coberta de cautxú sobre centraleta.

Aquesta fulla disposa d'un angle d'atac de 75º amb la qual cosa assegura un millor rendiment quan es tracta de neu gelada i/o premsada. Alguns elements del paral·lelogram han estat modificats i s'han col·locat materials de major consistència pel que aquest model és capaç moure majors volums de neu.

Opcionalment es pot equipar amb uns alerones mòbils per aconseguir una major amplària de neteja.

Comandament a distància pistol grip amb sistema mans lliures (HFP) que permet a l'operari llevar neu tant marxa enrere (sortida de garatge) com a marxa avanci, baixant i pujant la fulla de forma automàtica seleccionant la modalitat de treball desitjada.

Disposa d'un sistema d'acte diagnòstic mitjançant llums de colors que identifica de forma ràpida i senzilla el problema elèctric que afecta al funcionament de la fulla.

L'estructura tubular d'embranzida proporcionar la màxima resistència i un repartiment adequat dels esforços al llarg de tota la superfície de la fulla. Hi ha dos punts d'ancoratge per reduir els esforços durant les labors de neteja de neu.

Característiques:

- Grossor de xapa de la làmina quitanieves: 2,6 mm.

- Nº de reforços posteriors: 6.

- Nº de molls d'absorció d'impactes: 4.

- Dimensions de rascadora: 1,27 x 15,2 cm.

- Carrera dels cilindres d'orientació: 4 x 25,4 cm.