Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Lloguer de grups electrògens i compressors

Atlas Copco Kolfor

Equips de lloguer: per a aplicacions de gas i petroli

Fotografia de Equips de lloguer
Atles Copco Kolfor amplia la seva flota de lloguer d'equips especialitzats per a aplicacions de gas i petroli a través de solucions “empaquetades”.

Per endinsar-se encara més en els sectors de gas i petroli, Atles Copco Specialty Rental ha adquirit tres unitats NBB “Nitrogen Bundle Boxes” (Solució Paquet Nitrogen) al fabricant nord-americà PCI. Amb això es completa la gamma de productes de la seva flota de lloguer, composta per compressors d'aire d'alta pressió, unitats de membrana de nitrogen i boosters destinats a cobrir les necessitats de nitrogen en aplicacions de terra i mar.

Atles Copco Kolfor ha ampliat la seva flota de lloguer per a aplicacions de gas i petroli que requereixen intrógeno, tant en terra com en mar, amb la compra de tres unitats NBB (Nitrogen Bundle Boxes) al fabricant nord-americà PCI.

Amb la finalitat d'evitar l'entrada d'oxigen en oleoductes i gasoductes, tant terrestres com a marins, s'especifica freqüentment la utilització de nitrogen per presurizar i tancar la “línia”. Això evita que es produeixi corrosió i possibles explosions futures, impedint la deflagració de gasos inflamables i millorant la seguretat dels jaciments petrolífers. Allotjada en un contenidor de 20 peus, la instal·lació integra un sistema de pretractament de l'aire, que inclou filtres coalescentes, filtres de carboni i filtres de partícules, juntament amb el mòdul NBB, i produeix fins a 2000 scfm de nitrogen amb una puresa del 95 al 99%. El mòdul de membrana rep aire presurizado a 24 bar (g) d'un compressor Atles Copco TwinAir® o XRVS 476 amb injecció d'oli. Per garantir que l'aire comprimit estigui lliure de “humitat”, s'instal·la de sèrie un escalfador elèctric que sobrecalienta el flux aire per optimitzar el procés.