Sistemas de identificación y mecanismos, S.L. (SIMEC) - Equips per la control d'accès i presència

Simec

Control d'accés i gestió de persones: amb terminals de mà

Fotografia de Control d'accés i gestió de persones
Sistema de control d'accés i gestió de persones a grans i/o petits recintes mitjançant dispositius mòbils amb tot tipus de tecnologies (RFID, Sistemes Biomètrics, Banda Magnètica, Codi de Barres, etc.), capaç de gestionar l'accés de persones al recinte, amb horaris, amb zones autoritzades, restriccions configurables, anti-pasback, etc.

El sistema pot ser totalment autònom o permetre la connexió i integració a un PC mitjançant el programari SACAP. Pel que la gestió podrà ser realitzada a través del terminal i/o el terminal més el PC, en aquest cas, el sistema permetrà la sincronització immediata de tots els esdeveniments, altes/baixes d'usuari, etc.

En realitzar el control d'accessos d'una manera autònoma, podrem gestionar altes/baixes in situ, així com poder verificar horaris, zones restringides, etc. Podrà identificar en qualsevol moment mitjançant un simple control de rondes a qualsevol usuari i comprovar l'estat de la seva fitxa. A més té la possibilitat d'afegir la foto de l'usuari en la seva fitxa.