Spraying Systems Spain, S.L. (Autojet) -

Tankjet 4

Capçal de rentat de tancs autogiratorio: de fins a 30 metres de diàmetre

Fotografia de Capçal de rentat de tancs autogiratorio

Spraying Systems presenta el capçal de rentat de tancs TankJet 4, per a la neteja efectiva de tancs de fins a 30 metres de diàmetre.

Els dos filtres d'aspersión giren 360° en dos eixos, produint un escombratge complet de la superfície del tanc. Gràcies al disseny intern dels filtres es redueixen les turbulències internes, aconseguint dos dolls de llarg abast i impacte, facilitant la neteja de qualsevol tipus de residu, fins i tot els més adherents. Cada doll pot aconseguir fins a 16 metres mantenint el doll sòlid (sense difuminar-se). El capçal no necessita motor ja que és accionat pel propi flux d'aigua i no necessita lubricació. És lleuger i fàcil de manejar, podent-se usar per a la neteja de diversos tancs en una mateixa instal·lació. L'interior i els materials emprats estan dissenyats per minimitzar les obstruccions, augmentar la durada i facilitar l'ús de tot tipus d'agents químics. Treballa amb pressions de 3,5 a 21 bar i hi ha disponibles 4 grandàries amb un rang de cabals de 190 a 1135 l/min. Els cicles de neteja van de 6 a 60 minuts.

Opcionalment se subministra el Sistema Spray Check TW, per al monitoratge del cicle de neteja. Aquest sistema, no intrusivo, verifica i valida la neteja, eliminant les inspeccions post-neteja. Diagnostica problemes com a canvis en la velocitat de rotació, obstruccions de filtres, variacions en la pressió, etc.