Talleres Corbins, S.L. - Otros equipos de mantenimiento y protección de cultivos

Felco Powerpack Felco 880

Bateries electricas: per podadoras elèctriques

Fotografia de Bateries electricas
El conjunt electroportátil compacte per la Felco 820 (arnés, bateria, carcassa de comandaments i carcassa perifèrica) és compatible amb les eines Felco 800 i Felco 810. Es ven de sèrie amb la Felco 820 i també està disponible per a venda amb la referència Felco 880.

- Bateries: bateries ultralleugeres i fines de tecnologia liti-polímer (Li-Po). la bateria amb la seva electrònica pròpia és un element completament intercanviable. L'eina s'utilitza amb 1 o 2 bateries, qualsevol que sigui el nivell de càrrega respectiu (patent pendent). L'autonomia d'una bateria és de mig dia o un dia en funció del seu ús (s'aconsella utilitzar una segunmda bateria segons les necessitats). El carregador permet la càrrega de la bateria en 2 hores.

- Carcassa de comandaments: pilotatge i gestió de la podadora. Port USB amb possibilitat de recarregar, per exemple, un telèfon mòbil.

- Carcassa perifèrica: fàcil aceso als següents comandos: inici/parada, selecció/cancel·lació de l'opcions de treball (stand-by i semiapertura)-desactivació de la manera progressiva, pantalla integrada que mostra múltiples informacuones útils com a estat de la càrrega de cada bateria, nombre de corts, temps d'ús, percentatge de corts gruixuts, mitjans i petits i ajuda en el diagnòstic.