Atlas Copco, S.A.E. - Div. Compresores - Assecadors d'aire

Atlas Copco SD 1-7

Assecadors de membrana: eliminen la humitat de l'aire comprimit

Fotografia de Assecadors de membrana
Els assecadors de membrana SD eliminen la humitat de l'aire comprimit en les condicions més exigents, i compten amb uns prefiltros que proporcionen un aire d'òptima qualitat amb el mínim cost d'energia. Gràcies a la seva innovadora tecnologia de fibres, els assecadors SD garanteixen un nivell mínim de caiguda de pressió i de pèrdua d'aire de purga amb el major rendiment possible, estalviant temps i diners en el procés de producció.

Des d'espais reduïts fins a entorns amb oscil·lacions de temperatura ambienti, els assecadors SD poden funcionar en les condicions més severes. A més, els assecadors SD estan disponibles en dos tipus de membrana, cadascuna d'ells amb una àmplia varietat d'aplicacions que li oferiran el tractament d'aire exacte que necessiti.

Tots els assecadors han estat fabricats conforme al Sistema de qualitat i gestió mediambiental d'Atles Copco. Aquest sistema compleix plenament les normes ISO 9001 i ISO 14001. Tots els assecadors Atles Copco es proven per garantir que puguin funcionar en les condicions més exigents.